توزیع لباس  و تجهیزات زمستانه در میان پاکبانان مشهدی زودتر از سال‌های گذشته

  • کد خبر: ۱۳۹۳۹۰
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
توزیع لباس  و تجهیزات زمستانه در میان پاکبانان مشهدی زودتر از سال‌های گذشته
سرپرست اداره کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد، از توزیع لباس و تجهیزات زمستانه در میان ۶۲۰۰ پاکبان مشهدی زودتر از سال‌های گذشته خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی
به گزارش شهرآرانیوز، داوود لطیفی با بیان این خبر اظهار کرد: هرسال در فصل سرما، لباس و تجهیزات زمستانه در اختیار پاکبانان مشهدی قرار می گیرد اما امسال به دلیل رسیدن زود هنگام سرما و یخبندان در شهر مشهد، این فرآیند زودتر از سال های گذشته انجام شد و لباس و تجهیزات ضروری فصل سرما در اختیار 6200 پاکبان مشهدی قرار گرفت.
 
لطیفی افزود: باتوجه به حضور مداوم پاکبانان مشهدی در تمام طول شبانه روز در فصل سرما در سطح شهر و بویژه در هنگام بارش رحمت الهی و نزولات آسمانی، ضرورت تجهیز این عزیزان به لوازم و لباس های زمستانی  دو چندان شده است.
 
سرپرست اداره کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری علاوه بر کاپشن زمستانی، البسه ای نظیر ، دستکش، کلاه گرم و ... نیز در اختیار پاکبانان قرار گرفته است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.